Kranbilsförare till Skövde

17 juni, 2022

Kranbilsförare

 

 Om företaget

AB Truck & Krantjänst grundades 1959 och är ett erfaret och kundinriktat företag som bedriver verksamhet inom lyft, tunggodshantering och transport. Företaget finns på tre platser i Skaraborg: Skövde, Falköping och Mariestad.

Om Tjänsten

Vi söker kranbilsförare till ett stimulerande, omväxlande och fritt jobb. Som kranbilsförare hos oss kommer du transportera olika sorters maskiner & material, manövrera och styra kran och olika sorters lyftanordningar. I arbetet ingår moment som lastning, transport med kranbil & släp, montering och lossning av material & maskiner samt riskbedömning och lättare dokumentation. Jobbutförandet sker mot våra kunder inom bygg, industri och anläggning. Du har ett maskinansvar kring den maskinen du blir tilldelad där du sköter underhåll, service & lättare reparationer/åtgärdsingrepp. Du kommer utgå från vår huvuddepå i Skövde och med omnejd röra dig inom Skaraborgsregionen.

Om dig

Vi ser att du ha lätt för att kommunicera & är ödmjuk då arbetet som en del innebär mycket kommunikation med många olika människor där ett välbemötande och god serviceanda krävs. Ett naturligt och sunt säkerhetstänk behövs för att lyckas i din arbetsroll. Du är noggrann, gillar att ta ansvar och likväl ta hand om fordon och kran. Då vi lever i en föränderlig bransch krävs det att du är flexibel & prestigelös och har lätt att ställa om.

Kvalifikationer

Minst 2-3 års tidigare erfarenhet inom liknande arbete

CE-behörighet

YKB-behörighet

Behörighet lastbilsmonterad kran över 18 t/m

God vana vid att använda släp

Kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete i en ständigt utvecklande bransch där du har möjlighet att själv påverka ditt arbete. Du kommer ingå i ett välmående företag med totalt 22st andra kollegor med en familjär och god stämning. Med 63 år i branschen så ges du goda möjligheter att bygga på och utveckla dina erfarenheter inom yrket likväl som personlig utveckling. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och trevliga sammankomster!

Ansökan

Kan detta vara något för dig eller någon i din närhet? Maila då din ansökan med CV och personligt brev till: martin@truckokrantjanst.se

<

>