Är Du vår nästa Kranbilsförare?

24 april, 2023

                                                                                                              

 

Om företaget

AB Truck & Krantjänst grundades 1959 och är ett erfaret och kundinriktat företag som bedriver verksamhet inom lyft, tunggodshantering och transport. Företaget finns på tre platser i Skaraborg: Skövde, Falköping och Mariestad.

Om Tjänsten

Vi söker kranbilsförare till ett stimulerande, omväxlande och fritt jobb. Som kranbilsförare hos oss kommer du transportera olika sorters maskiner & material, manövrera och styra kran och olika sorters lyftanordningar. I arbetet ingår moment som lastning, transport med kranbil & släp, montering och lossning av material & maskiner samt riskbedömning och lättare dokumentation. Jobbet sker mot våra kunder inom bygg, industrin, privatpersoner och anläggningar. Du har ett ansvar för den bil och utrustning du blir tilldelad där du sköter underhåll, service & lättare reparationer/åtgärdsingrepp. Du kommer utgå från vår huvuddepå i Skövde och med omnejd röra dig inom Skaraborgsregionen.

Om dig

Vi ser att du ha lätt för att kommunicera & är ödmjuk, och att kunden alltid står i centrum. Ett naturligt och sunt säkerhetstänk behövs för att lyckas i din arbetsroll. Du är noggrann, gillar att ta ansvar och likväl ta hand om fordon och kran. Då vi lever i en föränderlig bransch krävs det att du är flexibel & prestigelös och har lätt att ställa om.

Kvalifikationer

Minst 2-3 års tidigare erfarenhet inom liknande arbete

CE-behörighet

YKB-behörighet

Behörighet lastbilsmonterad kran över 18 t/m

God vana vid att använda släp

Kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete i en ständigt utvecklande bransch där du har möjlighet att själv påverka ditt arbete. Du kommer ingå i ett välmående företag med totalt 27st andra kollegor med en familjär och god stämning. Med 63 år i branschen så ges du goda möjligheter att bygga på och utveckla dina erfarenheter inom yrket likväl som personlig utveckling. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och trevliga sammankomster!

Ansökan

Kan detta vara något för dig eller någon i din närhet? Maila då din ansökan med CV och personligt brev till: martin@truckokrantjanst.se

<

>